₪ ANERONE ₪
Da biste vidjeli citav sadrzaj foruma potrebna je registracija!
Pravilnik! 29xg9k6
HiGH5 admin team

Join the forum, it's quick and easy

₪ ANERONE ₪
Da biste vidjeli citav sadrzaj foruma potrebna je registracija!
Pravilnik! 29xg9k6
HiGH5 admin team
₪ ANERONE ₪
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pravilnik!

Go down

Pravilnik! Empty Pravilnik!

Post by deLavega Wed Jun 16, 2010 1:20 pm

Dobrodošli na HiGH5 forum.

Da biste kao član učestvovali u radu foruma, morate se pridržavati pravila foruma. U slučaju ne poštovanja pravila foruma i kršenja istih, član dobija kaznu adekvatnu prekršaju, koja može biti pisano upozorenje, warn, vremenski ban ili permanent ban.

1. Prvo i osnovno što ćete uraditi kao novi član naše zajednice jeste da se predstavite ostalim članovima foruma tako što ćete postaviti, tačnije otvoriti temu o sebi u
OVOJ sobi foruma.

2. Da biste vidjeli čitav forum i njegovu sadržinu potrebna je registracija!

3. Zabranjeno je spamovanje, floodovanje, "budzenje" postova i bumpovanje topica, osim na dijelovima foruma gde je to po pravilniku dozvoljeno (SPAM Headquarters i YouTube Headquaters).

Na teme odgovarajte sa nekim smislom.

Strogo je zabranjena bilo kakva diskusija vezana za političku scenu.

Moderatori imaju svako pravo da obrišu postove za koje misle da nemaju smisao ili poentu.

Prilikom postavljanja nove teme dobro procjenite u koji forum ćete je postaviti i provjerite da li slična tema već postoji negdje na forumu, kako ne bi došlo do dupliranja tema.

4. Zabranjeno je vređanje drugih članova i prijetnja istim. Sve nesuglasice riješite na PM ili van foruma. Za kršenje ove stavke pravilnika možete dobiti permanenti ban.

5. Zabranjeno je postavljanje bilo kakvih uvredljivih slika i drugog materijala koji nema veze sa sadržajem podforuma, topica ili slično. Takođe je zabranjeno kačenje "strašilica", odnosno klipova ili animacija koji imaju svrhu plašenja gledaoca, naravno bez dodatnog objašnjenja o kakvom se zapravo sadržaju radi.

6. Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obrađuju istu oblast kao ovaj, osim ako administrator servera, ujedno i foruma ne pristane na razmjenu informacija.

Zabranjeno je reklamiranje bilo kakvih maloprodajnih objekata koji se bave prodajom hardware-a ili software-a. Takođe je zabranjena bilo koja druga vrsta reklame, osim ako moderator dozvoli reklamiranje.

7. Na forumu je zabranjeno korištenje psovki ili bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nešto da kritikujete, to možete sasvim lijepo i kulturno uraditi i bez nepotrebnih psovki, ujedno i provokacija.

8. U skladu sa prethodnom tačkom, zabranjeno je vrijeđanje drugih članova foruma kao i vrijeđanje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi.

9. Zabranjen je bilo kakav porno ili warez sadržaj u temama kao i postavljanje linkova koji vode do takvog sadržaja.

10. Dozvoljene su teme koje opisuju rad i podešavanja raznih p2p i sličnih programa, ali ne i teme u kojima se dijele infomacije o čvorištima, krekovanim serverima i drugim izvorima.

11. Dozvoljeno je postavljanje Malih Oglasa. Ako nešto prodajete obavezno navedite stanje robe, po mogućnosti slika proizvoda, naznake da li postoji garancija ili ne. HiGH5 forum ne snosi posljedice za bilo kakvu transakciju između korisnika foruma.

Oni članovi koji se ne budu pridržavali navedenih pravila biće adekvatno sankcionisani.

Poštovanje pravilnika je obavezno, kao i poštovanje svih članova koji dolaze na forum da bi učestvovali u zanimljivim diskusijama i kako bi neometano mogli da saznaju informacije koje su im potrebne.

Sa poštovanjem u HiGH5 admin team.

deLavega
Admin
Admin

Posts : 112
Join date : 2010-06-16

https://anerone-player.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum